Orao

Životinje Čuvari zaslona : orao

Orao Čuvari zaslona

Orao animirani Čuvar zaslona

Orao Čuvar Zaslona
Da li vam se sviđa? Samo kliknite!
Komentiraj!
Glasajte!
Pin It!
Delicious

Ovaj besplatni screensaver o orlovima obuhvaća mali slideshow nekim prilično dobre orla slika. Oni s bijelim perjem na glavi su vrsta ćelav orao. Zlatni orao je potpuno smeđa, i ima velikih razmjera. Ako ste jedna od onih osoba koje misle da su orlovi su jednostavno prekrasna životinja, ovaj izbor slika je pažljivo napravljena za i sigurno ćete ga voljeti. Ako to ne učinite, to podijeliti na društvenim mrežama sa svojim prijateljima i obitelji, tako da oni mogu vidjeti previše i, tko zna, možda će završiti sviđanje orlovima previše!

Većina više od 61 vrsta pojaviti u Euroaziji i Africi. Izvan tog područja, samo dvije vrste mogu se naći u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi: ćelav i zlatne orlove, devet više u Srednjoj i Južnoj Americi, a tri u Australiji. Uživajte u ovaj besplatni screensaver o orlovima. Te ptice grabljivice imaju vrlo akutni i razvijenu viziju, koja omogućuje da vidite plijen iz velike udaljenosti. Ove preys su obično sisavaca i glodavaca, kao što su štakori i zečevi, ali također može hraniti na reptile, poput zmija ili guštera, i riba.. Preuzmite čuvar zaslona od Orao klikom na «Preuzimanje», to je besplatni servis Gifmania. Ovaj čuvar zaslona je dio tematskog zbirci Životinje, jer su organizirani tako da je lakše za vas da se ovdje, ako ste veliki ljubitelj Životinje, u downloads su besplatni, a to čuvar zaslona je preuzeto 5 puta, što znači da je vrlo popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoje računalo, jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovaj čuvar zaslona ima ocjenu 8 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je dio naše zbirke od 2012-04-18 13:04:33, dan u koji je uključen na našim baze podataka. Nadamo se da ćete uživati ​​i da pomaže vam zaštititi tvoj Windows računalo operativnog sustava. To čuvar zaslona u Hrvatski je besplatno, spada u kategoriju: Životinje. To je softver Gifmania tako da možete vjerovati njihovu kvalitetu. Je verzija 1.0 proizvod je dostupan za operacijske sustave Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animirani čuvar zaslona Orao od Životinje besplatno preuzeti i voditi brigu o zaslonu s čuvar zaslona
8

Ocjena se temelji na 203 mišljenja korisnika

Ocijenite ovu Čuvar zaslona

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzete 5 vremena
VRATITI SE
8
8 od 10 - 587 glasova
Nr 580 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 2891 vremena

Ovaj screensaver je prezentacija najviše sladak čovjekov najbolji prijatelj, kao štene, beba pas. Ako vam se sviđa životinja, nećete odoljeti ovom screensaver kvalitetnih slika divan štenaca. Ako ste ljubitelj pasa, ili želite psa ili imaju pse, samo trebate imati ovaj besplatni screensaver. To izgleda kao savršena stvar da dijele sa svojim prijateljima. Štenci su nešto što svatko nađe sladak, pa ići naprijed i objaviti to na svom profilu na vašim omiljenim društvenim mrežama?

8
8 od 10 - 1990 glasova
Nr 173 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 11739 vremena

Uz ovaj screensaver možete vratiti u prapovijesti na računalu i vidjeti spektakularne slike dinosaura Šetajući velikim zelenim dolinama i vulkana. Vi ćete biti u mogućnosti vidjeti Tyrannosaurus Rex hoda Preko zaslonu računala i leteći jednu muhu kroz nju. Dinosauri su se razišli od svojih predaka prije oko 230 milijuna godina, a bića koja su u međuvremenu izumrla. To je najmanje zanimalo samo skinuti ovaj screensaver i podijelite ga s prijateljima! Ako vam se sviđa dinosaure, možete igrati sada s tim Dinosauri igre .