Orao

Životinje Čuvari zaslona : orao

Orao Čuvari zaslona

Orao animirani Čuvar zaslona

Orao Čuvar Zaslona
Da li vam se sviđa? Samo kliknite!
Komentiraj!
Glasajte!
Pin It!
Delicious

Ovaj besplatni screensaver o orlovima obuhvaća mali slideshow nekim prilično dobre orla slika. Oni s bijelim perjem na glavi su vrsta ćelav orao. Zlatni orao je potpuno smeđa, i ima velikih razmjera. Ako ste jedna od onih osoba koje misle da su orlovi su jednostavno prekrasna životinja, ovaj izbor slika je pažljivo napravljena za i sigurno ćete ga voljeti. Ako to ne učinite, to podijeliti na društvenim mrežama sa svojim prijateljima i obitelji, tako da oni mogu vidjeti previše i, tko zna, možda će završiti sviđanje orlovima previše!

Većina više od 61 vrsta pojaviti u Euroaziji i Africi. Izvan tog područja, samo dvije vrste mogu se naći u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi: ćelav i zlatne orlove, devet više u Srednjoj i Južnoj Americi, a tri u Australiji. Uživajte u ovaj besplatni screensaver o orlovima. Te ptice grabljivice imaju vrlo akutni i razvijenu viziju, koja omogućuje da vidite plijen iz velike udaljenosti. Ove preys su obično sisavaca i glodavaca, kao što su štakori i zečevi, ali također može hraniti na reptile, poput zmija ili guštera, i riba.. Preuzmite čuvar zaslona od Orao klikom na «Preuzimanje», to je besplatni servis Gifmania. Ovaj čuvar zaslona je dio tematskog zbirci Životinje, jer su organizirani tako da je lakše za vas da se ovdje, ako ste veliki ljubitelj Životinje, u downloads su besplatni, a to čuvar zaslona je preuzeto 5 puta, što znači da je vrlo popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoje računalo, jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovaj čuvar zaslona ima ocjenu 8 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je dio naše zbirke od 2012-04-18 13:04:33, dan u koji je uključen na našim baze podataka. Nadamo se da ćete uživati ​​i da pomaže vam zaštititi tvoj Windows računalo operativnog sustava. To čuvar zaslona u Hrvatski je besplatno, spada u kategoriju: Životinje. To je softver Gifmania tako da možete vjerovati njihovu kvalitetu. Je verzija 1.0 proizvod je dostupan za operacijske sustave Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animirani čuvar zaslona Orao od Životinje besplatno preuzeti i voditi brigu o zaslonu s čuvar zaslona
8

Ocjena se temelji na 189 mišljenja korisnika

Ocijenite ovu Čuvar zaslona

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzete 5 vremena
VRATITI SE
7
7 od 10 - 4 glasova
Nr 1434 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 270 vremena

Ovaj tihi iguane leži mirno na svom omiljenom kamenu unutar terarija. Ova vrsta reptila je sve učestaliji ljubimac u mnogim kućama diljem svijeta. Naime pojavljuje iguane u tome animacija je zelena iguane, i često žive u prašumama, jer ima mnogo vlage. Zahvaljujući ovom screensaver ćete izgledati kao da imate svoj ​​vlastiti terarij za gmazove na zaslonu računala.Istina je da ćete uvidjeti da iguane imaju malu aktivnost i oni su jako tihe životinje, jer oni provode mnogo više vremena opušteno na stijenama ili džungli gaće.

8
8 od 10 - 9 glasova
Nr 1160 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 350 vremena

Ova slatka polarnog medvjeda u 3D izaći iz pod ledom. Jeste li znali da su polarni medvjedi su stručne plivači? Ove životinje skok u ledenu vodu za ribe ili pečata hraniti. Rupe u leda kao što vidite u ovom screensaver služe da dođu na površinu udahnuti prije nego što ponovno zaroniti. U arktičkom ekosustavu, polarni medvjed je top predator. Oni imaju neke velike šape koje služe i plivati ​​kad su u vodi, vole držati na ledu zahvaljujući svojim debelim nožicama.