Orao

Životinje Čuvari zaslona : orao

Orao Čuvari zaslona

Orao animirani Čuvar zaslona

Orao Čuvar Zaslona
Da li vam se sviđa? Samo kliknite!
Komentiraj!
Glasajte!
Pin It!
Delicious

Ovaj besplatni screensaver o orlovima obuhvaća mali slideshow nekim prilično dobre orla slika. Oni s bijelim perjem na glavi su vrsta ćelav orao. Zlatni orao je potpuno smeđa, i ima velikih razmjera. Ako ste jedna od onih osoba koje misle da su orlovi su jednostavno prekrasna životinja, ovaj izbor slika je pažljivo napravljena za i sigurno ćete ga voljeti. Ako to ne učinite, to podijeliti na društvenim mrežama sa svojim prijateljima i obitelji, tako da oni mogu vidjeti previše i, tko zna, možda će završiti sviđanje orlovima previše!

Većina više od 61 vrsta pojaviti u Euroaziji i Africi. Izvan tog područja, samo dvije vrste mogu se naći u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi: ćelav i zlatne orlove, devet više u Srednjoj i Južnoj Americi, a tri u Australiji. Uživajte u ovaj besplatni screensaver o orlovima. Te ptice grabljivice imaju vrlo akutni i razvijenu viziju, koja omogućuje da vidite plijen iz velike udaljenosti. Ove preys su obično sisavaca i glodavaca, kao što su štakori i zečevi, ali također može hraniti na reptile, poput zmija ili guštera, i riba.. Preuzmite čuvar zaslona od Orao klikom na «Preuzimanje», to je besplatni servis Gifmania. Ovaj čuvar zaslona je dio tematskog zbirci Životinje, jer su organizirani tako da je lakše za vas da se ovdje, ako ste veliki ljubitelj Životinje, u downloads su besplatni, a to čuvar zaslona je preuzeto 5 puta, što znači da je vrlo popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoje računalo, jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovaj čuvar zaslona ima ocjenu 8 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je dio naše zbirke od 2012-04-18 13:04:33, dan u koji je uključen na našim baze podataka. Nadamo se da ćete uživati ​​i da pomaže vam zaštititi tvoj Windows računalo operativnog sustava. To čuvar zaslona u Hrvatski je besplatno, spada u kategoriju: Životinje. To je softver Gifmania tako da možete vjerovati njihovu kvalitetu. Je verzija 1.0 proizvod je dostupan za operacijske sustave Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animirani čuvar zaslona Orao od Životinje besplatno preuzeti i voditi brigu o zaslonu s čuvar zaslona
8

Ocjena se temelji na 196 mišljenja korisnika

Ocijenite ovu Čuvar zaslona

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzete 5 vremena
VRATITI SE
6
6 od 10 - 190 glasova
Nr 814 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 1449 vremena

Ako imate domaću mačku kao kućnog ljubimca, ili barem, ako vam se sviđa domaće mačke, od vas će znati kako znatiželjni su s računalima. Samo pokazivač miša na zaslonu čini ih žele ga uhvatiti sa svojim šapama. U ovaj besplatni screensaver, mačić je njuškao s tipkovnice računala, pokušavajući nešto tipa. Jako lijepo 3D screensaver s kućnim ljubimcem uključeni. Smeđu ljubimac je na stol s bijelim računalu. Ako vam se sviđa slatka mala mačke, morate preuzeti ovaj screensaver i podijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama koji bi ga voljeti!

6
6 od 10 - 567 glasova
Nr 343 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 5958 vremena

U ovaj besplatni animirani screensaver imamo ptice s slikama tih letećih životinja. Ove ptice su čaplja, orao, sova, snježne sove, vrapce, itd. Što vi mislite? Puno slika ptica svih veličina, velikih i malih, paradira na zaslonu računala! Ako ste u prirodi, ovo je idealno rješenje ako ne mogu izaći iz kuće sad. Ovaj screensaver zasigurno će vas odvesti van, u prirodu i životinjski svijet. Baš kao da je prozor na to na svoju sobu. Ajde, i to podijeliti sa svojim prijateljima na svakoj društvenoj mreži koju imate!