Orao

Životinje Čuvari zaslona : orao

Orao Čuvari zaslona

Orao animirani Čuvar zaslona

Orao Čuvar Zaslona
Da li vam se sviđa? Samo kliknite!
Komentiraj!
Glasajte!
Pin It!
Delicious

Ovaj besplatni screensaver o orlovima obuhvaća mali slideshow nekim prilično dobre orla slika. Oni s bijelim perjem na glavi su vrsta ćelav orao. Zlatni orao je potpuno smeđa, i ima velikih razmjera. Ako ste jedna od onih osoba koje misle da su orlovi su jednostavno prekrasna životinja, ovaj izbor slika je pažljivo napravljena za i sigurno ćete ga voljeti. Ako to ne učinite, to podijeliti na društvenim mrežama sa svojim prijateljima i obitelji, tako da oni mogu vidjeti previše i, tko zna, možda će završiti sviđanje orlovima previše!

Većina više od 61 vrsta pojaviti u Euroaziji i Africi. Izvan tog područja, samo dvije vrste mogu se naći u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi: ćelav i zlatne orlove, devet više u Srednjoj i Južnoj Americi, a tri u Australiji. Uživajte u ovaj besplatni screensaver o orlovima. Te ptice grabljivice imaju vrlo akutni i razvijenu viziju, koja omogućuje da vidite plijen iz velike udaljenosti. Ove preys su obično sisavaca i glodavaca, kao što su štakori i zečevi, ali također može hraniti na reptile, poput zmija ili guštera, i riba.. Preuzmite čuvar zaslona od Orao klikom na «Preuzimanje», to je besplatni servis Gifmania. Ovaj čuvar zaslona je dio tematskog zbirci Životinje, jer su organizirani tako da je lakše za vas da se ovdje, ako ste veliki ljubitelj Životinje, u downloads su besplatni, a to čuvar zaslona je preuzeto 5 puta, što znači da je vrlo popularan. Ovo je siguran proizvod, a to će vam pomoći da zaštitite svoje računalo, jer je potpuno besplatan i pouzdan. Ovaj čuvar zaslona ima ocjenu 8 od strane korisnika koji su ga preuzeli i to je dio naše zbirke od 2012-04-18 13:04:33, dan u koji je uključen na našim baze podataka. Nadamo se da ćete uživati ​​i da pomaže vam zaštititi tvoj Windows računalo operativnog sustava. To čuvar zaslona u Hrvatski je besplatno, spada u kategoriju: Životinje. To je softver Gifmania tako da možete vjerovati njihovu kvalitetu. Je verzija 1.0 proizvod je dostupan za operacijske sustave Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Animirani čuvar zaslona Orao od Životinje besplatno preuzeti i voditi brigu o zaslonu s čuvar zaslona
8

Ocjena se temelji na 196 mišljenja korisnika

Ocijenite ovu Čuvar zaslona

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
PREUZIMANJE
Preuzete 5 vremena
VRATITI SE
6
6 od 10 - 749 glasova
Nr 267 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 7816 vremena

U ovom čuvar zaslona, ​​možemo vidjeti veliku livadu koja izgleda kao vrt, te da je pun novih procvjetao crvenim cvjetovima. Ptičica taloži u njima, a hrani se njihovom pelud. Glavna tema ovog screensaver je proljeće i njegova oprašivanja od strane drugih životinja. Uživajte slušajući pjevaju o pticama s ovim screensaver sa zvukom, i neka vaše mašte letjeti daleko s njom i letjeti od cvijeta do cvijeta. Proljeće je uvijek znači da su bolja vremena stigla, pa ako ste osjećaj dolje, skinuti ovaj screensaver i razveseliti! Također, to podijeliti sa svim svojim prijateljima da vidi tko ga voli kao ti!

8
8 od 10 - 9 glasova
Nr 1101 Top
PREUZIMANJE
Preuzete 761 vremena

Ovaj besplatni screensaver papagaja sa šarenim perjem je način da se priroda na vašem računalu. Ako vam se sviđa egzotične ptice, možete staviti ovaj 3D screensaver sa makao smještenim na grani u šumi. Makao ovako živjeti osobito u Južnoj i Srednjoj Americi, od Meksika do sjeveroistočne Argentine. Ako vam se sviđa papige i macaws, slobodno možete objaviti svoj ​​profil na društvenim mrežama ovaj 3D screensaver.